Laravel is een open source PHP framework

Laravel is een open source PHP framework dat al meer dan 10 jaar bestaat. Door een enorme community met tienduizenden developers wordt er dagelijks verder gebouwd op dit framework. Dit zorgt ervoor dat het framework blijft verbeteren, nieuwe functies krijgt en een zeer hoge veiligheid behaalt.

Een framework = systeem bovenop programmeertaal

Een framework is een systeem bovenop een programmeertaal - zoals PHP - waardoor developers en bedrijven sneller en beter webapplicaties kunnen bouwen door gebruik te maken van bestaande en bewezen technieken.

Jarenlange ervaring in Laravel

Vormkracht10 werkt vanaf het begin met PHP en vanaf de allereerste Laravel versie ook met dit framework. Zodoende hebben we nu al meer dan 10 jaar ervaring in Laravel. Al onze webapplicaties en (bijna) al onze websites zijn gebouwd met dit framework. Het voordeel is dat onze webapplicaties en websites daardoor enorm veilig zijn, goed werken en nieuwe functionaliteiten modulair in te bouwen zijn.

Houvast & structuur

De structuur van een Laravel project geeft developers houvast, zorgt ervoor dat we de kwaliteit kunnen waarborgen en dat nieuwe developers sneller kunnen aanhaken bij bestaande en nieuwe projecten. Doordat Laravel al meer dan decennium bestaat, werken er dagelijks enorm veel enthousiaste developers in, wat zorgt voor een brede basis aan technici die precies weten hoe Laravel werkt.