De digitale wereld bestaat uit systemen die met elkaar communiceren met behulp van API's. Wij koppelen en automatiseren de flows, van Exact Online tot AFAS.

Vormkracht10 is specialist in het leggen van koppelingen tussen systemen, dit doen wij door op een betrouwbare en veilige manier te programmeren. Bij voorkeur doen we dit op een bewezen stabiele basis, in het PHP framework Laravel bijvoorbeeld. Waarom? Omdat dit veel tijdswinst oplevert, we hoeven dan niet vanaf nul te beginnen en out-of-the-box krijgen we daar ook nog eens een hoop veiligheid en ondersteuning terug van duizenden andere developers die met dit zelfde systeem werken.

Wat is een API koppeling?

De complete digitale wereld bestaat uit verschillende systemen die met elkaar kunnen communiceren. Hoe communiceren al deze systemen met elkaar? Via een zogeheten API koppeling. Dit is een manier om een gesloten systeem op een veilige manier open te stellen voor externe systemen. Zodoende kunnen ze met elkaar praten - gegevens uitwisselen - en acties door elkaar laten uitvoeren.

Standalone of geïntegreerd in een bestaand systeem

Een koppeling kan geïntegreerd worden in een bestaand systeem, maar het is ook zeer gebruikelijk om deze standalone op te leveren. Het laatste zorgt ervoor dat je niet afhankelijk bent van alle andere randvoorwaarden van de bestaande applicatie. Maar betekent ook dat de koppeling niet zomaar actief is, deze moet namelijk ergens gehost worden. Als de koppeling niet binnen een bestaand systeem komt, dan moet het dus ergens draaien om 'online' te komen. Dat kan op een aparte server waar de gegevens afgesloten en veilig worden bewaard en waarmee deze op regelmatige basis contact maakt met het hoofdsysteem.

AVG proof gegevensstromen

Daarnaast zorgen we ervoor dat onze webapplicaties en koppelingen voldoen aan de geldende privacywetgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We nemen de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus en implementeren de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat de privacy van gebruikers gewaarborgd is.

Efficiënt in ontwikkeling en opschaling

We maken gebruik van moderne technologieën en frameworks die schaalbaarheid ondersteunen, zoals cloudinfrastructuur en containerisatie. Deze technologieën stellen ons in staat om snel en efficiënt op te schalen wanneer dat nodig is, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of de gebruikerservaring.

API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen
API koppelingen

Laravel ideaal voor koppelingen

Wij maken gebruik van het Laravel-framework vanwege de vele voordelen die het biedt. Laravel is een robuust en betrouwbaar framework dat gebaseerd is op de beste practices van webontwikkeling. Het biedt een gestructureerde en modulaire aanpak, waardoor we efficiënt kunnen werken en de ontwikkelingstijd kunnen verkorten.