Mogen we jou ook adviseren in de beste oplossing voor jullie uitdaging? Of heb je een andere vraag?

Je kunt ons bereiken via verschillende kanalen van een e-mail tot WhatsApp tot een ambachtelijk bezoek aan ons creatieve hoofdkwartier aan de Via Gladiola van Nijmegen. Buiten dat kun je ons natuurlijk bellen, het contactformulier hier beneden invullen of wellicht vindt je direct je antwoord bij de meest gestelde vragen.

Stuur direct een bericht

contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact
contact

De meestgestelde vragen van onze bezoekers

Wat zijn de voordelen van een maatwerk website ten opzichte van een template website?

Een maatwerk website biedt ten eerste een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij je huisstijl en merk. Daarnaast is er de keuze voor unieke functionaliteiten en de mogelijkheid om aan specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen.

Hoe lang duurt het om een maatwerk website te laten ontwerpen en bouwen?

De tijd die nodig is om een maatwerk website te ontwikkelen hangt af van de complexiteit en functionaliteit ervan. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden. Websitetrajecten verlopen gemiddeld in drie tot vier maanden. Webapplicaties zijn vaak continuerend over een span van één of meerdere jaren.

Bieden jullie ook onderhouds- en update-diensten voor maatwerk websites?

Ja, we bieden onderhouds- en update-diensten om ervoor te zorgen dat uw maatwerk website veilig en up-to-date blijft.

Hoe zorgen jullie ervoor dat een website goed wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines?

We houden rekening met SEO-best practices tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van uw maatwerk website, inclusief het optimaliseren van de technische aspecten en het implementeren van relevante zoekwoorden.

Kunnen jullie een maatwerk website integreren met externe systemen of tools?

Ja, we kunnen uw maatwerk website integreren met verschillende systemen en tools en API's, zoals CRM-software, e-commerce platforms en betalingsgateways, denk hierbij aan koppelingen zoals AFAS of RealWorks, eigenlijk alles wat u gebruikt in uw business.

Wat zijn de kosten voor het laten ontwerpen en bouwen van een maatwerk website?

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit en functionaliteit van de website. Na een kennismaking en intakefase stellen we een persoonlijke Advies & Offertedocument op, volledig afgestemd naar jullie specifieke behoeften.

Zijn er mogelijkheden voor toekomstige uitbreidingen en aanpassingen aan een website?

Ja, wij bouwen maatwerk websites modulair en flexibel en kunnen gemakkelijk worden uitgebreid of aangepast om aan jullie groeiende behoeften in de toekomst te voldoen.

Bieden jullie hostingdiensten voor maatwerk websites?

Ja, voor alle producten die we bouwen, nemen we ook de hosting voor jullie uit handen zodat jullir website of applicatie altijd en snel toegankelijk is en blijft. Hostingpakketten we van regular tot high availability en eventueel aangevuld met een service level agreement (SLA).

Hoe verloopt het proces van het ontwerpen en bouwen van een website?

We beginnen met een intakefase waarbij we je het hemd van het lijst vragen. Vanuit hier bepalen we de navigatie-structuur en volgen de wireframes.  Daarna komt de ontwerpfase en ontwerpen we iedere pagina in jullie huisstijl. Daarna wanneer alles duidelijk is volgt de developmentfase waarin we de ontwerpen vertalen naar een responsive website aan de voorzijde en een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) aan de achterzijde waarin jullie na livegang zelf de inhoud kunnen aanpassen en aanvullen. Jullie worden betrokken bij elke fase van dit mooie traject om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan jullie verwachtingen voldoet.