Wij zijn full-service, van SLA tot aan een optimale server configuratie voor miljoenen bezoekers. Wij zorgen dat het werkt. En snel een beetje.

Wij hosten als webbureau zo'n 99% van al onze klanten op betrouwbare servers (of juist serverless) in een supersnel datacenter in Amsterdam. Waarom? Omdat we één aanspreekpunt willen zijn voor de technische zaken omtrent belangrijke online producten van onze klanten. Vaak is dat een website of webapplicatie, maar het kan ook een koppeling of business tool zijn die contact moet hebben met het internet.

Hoge beschikbaarheid met High Availability Hosting

Een website moet bereikbaar zijn, zo logisch als dit klinkt, zo onlogisch is het als je bedenkt welke stappen er allemaal nodig zijn om jouw website te laten werken vanaf een bepaalde domeinnaam. In een kleine 100 miliseconden gebeurt zoveel, dat als je er stil bij staat het onwerkelijk voelt dat we allemaal verbonden zijn aan het World Wide Web (en dat dit blijft werken). Maar genoeg nostalgie, we leven in 2024 en tegenwoordig zijn we 24/7 online en dus ook alle belangrijke websites en webapplicaties van Vormkracht10.

GDPR compliant, alles binnen de EU

Door gebruik te maken van servers en leveranciers binnen de EU, zorgen we er ook voor dat jouw data Europa niet verlaat. Het verwerken, bewaren en gebruik van de data doen wij volledig, maar altijd binnen de kaders van de AVG.

Focus op de beste performance

Onze focus ligt niet alleen op het bieden van een betrouwbare hostingomgeving, maar ook op het optimaliseren van de prestaties van de websites. We begrijpen dat laadtijd en responsiviteit cruciaal zijn voor een positieve gebruikerservaring en een goede ranking in zoekmachines. Daarom implementeren we geavanceerde cachingtechnieken, optimaliseren we de code en maken we gebruik van content delivery networks (CDN's) om de snelheid en prestaties te maximaliseren.

Veiligheid is het uitgangspunt

Veiligheid is een andere belangrijke eis waar we bij Vormkracht10 veel waarde aan hechten. We begrijpen dat de bescherming van uw gegevens en die van uw klanten van het grootste belang is. Daarom implementeren we geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals SSL-certificaten, firewalls en regelmatige beveiligingsupdates. Onze systemen worden voortdurend gemonitord en we nemen proactieve maatregelen om mogelijke bedreigingen te identificeren en te neutraliseren.

Schaalbaarheid bij toenemende drukte

Flexibiliteit en schaalbaarheid zijn ook essentiële eisen die moderne hosting moet bieden. Wij begrijpen dat de wensen die gesteld worden aan de hosting van belangrijke online producten kunnen veranderen naarmate uw bedrijf groeit. Daarom bieden we schaalbare hostingoplossingen die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan uw groeiende behoeften. Of u nu meer resources nodig heeft, wij staan voor u klaar om aan uw wensen te voldoen.

Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting
Hosting

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en uitstekende klantenservice. Ons ervaren team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en op maat gemaakte oplossingen te leveren die aan uw specifieke behoeften voldoen. We begrijpen dat uw website het hart van uw online aanwezigheid is, en we streven ernaar om een betrouwbare hostingpartner te zijn die u kunt vertrouwen.