We zijn er om je te helpen. Het support-gedeelte is er voor onze bestaande klanten met vragen of wensen.

Onze actieve klanten bieden we alle support die we kunnen. Je kunt ons bereiken via verschillende kanalen van een support e-mail tot WhatsApp. Buiten dat kun je ons natuurlijk bellen, het support-contactformulier hier beneden invullen of wellicht vindt je direct je antwoord bij de meest gestelde support-vragen.

De meestgestelde vragen van onze klanten

Waar kan in inloggen in mijn CMS?

Ga naar de homepagina van je website, gevolgd door "/admin". Bijvoorbeeld: "www.website.nl/admin" Hier kun je inloggen met je gegevens of een nieuwe wachtwoord instellen via de wachtwoord-vergeten-functie.

Hoe kan ik nieuwe pagina's aan mijn website toevoegen?

Je kunt nieuwe pagina's toevoegen via het CMS-dashboard. Klik op de groene knop "toevoegen" en kies welk onderdeel je wilt toevoegen.

Hoe kan ik afbeeldingen aan mijn website toevoegen?

Je kunt afbeeldingen uploaden naar het CMS onder het tabje "media". De afbeeldingen worden verzameld in de media bibliotheek. Deze kun je vervolgens toevoegen aan de gewenste pagina's met behulp van de afbeeldingseditor. Maar je kunt ook op de pagina een afbeeldingen uploaden voor de betreffende pagina. Deze wordt automatisch opgenomen in de media bibliotheek.

Hoe bewerk ik de inhoud van een bestaande pagina?

Ga binnen het CMS onderdeel "inhoud" naar de juiste pagina om hem te bewerken. Na het inloggen kun je door op het Vormkracht10 logo, links bovenin ook navigeren aan de voorzijde van de website. Ga naar de juiste pagina en klik rechtsboven op "bewerken". Hierbij heb je de keuze op geavanceerd, wat aan de achterzijde van het CMS betekend of je kiest voor visueel, om direct visueel aan de voorzijde what-you-see-is-what-you-get aanpassingen te maken.

Kan ik verschillende gebruikersrollen instellen voor mijn team?

Ja, je kunt gebruikersrollen definiëren en beheren in het CMS. Hiermee kun je verschillende rechten en toegangsbeperkingen toewijzen aan individuele gebruikers.

Kan ik mijn website vertalen naar andere talen?

Ja, het CMS ondersteunt vaak meertalige functionaliteit. Je kunt verschillende taalversies maken voor je website en de inhoud voor elke taal afzonderlijk beheren.

Hoe kan ik mijn website optimaliseren voor zoekmachines?

Het CMS biedt verschillende SEO-tools waarmee je meta-tags, URL-structuren en inhoudsoptimalisaties kunt beheren. Gebruik deze functies om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Deze informatie beheer je per pagina binnen het CMS, bij de betreffende pagina onder het tabje "zoekmachines".

Hoe maak ik een back-up van mijn website via het CMS?

Dat is niet nodig. Het CMS zou een ingebouwde back-upfunctie die dagelijks een complete back-up maakt. Heb je aanpassingen gemaakt die je terug wilt draaien. Neem contact met ons op om een back-up van je website van één of meerdere dagen geleden terug te zetten.

support
support
support
support
support
support
support
support
support
support
support
support
support
support
support
support
support
support
support
support

Stuur direct een bericht

Hoe kunnen we je helpen?

Kom je ergens niet uit? Om je vraag direct bij de juiste specialist op zijn bureau te krijgen is een mailtje naar support@vormkracht10.nl de snelste en beste optie. Binnen deze support-pool die door ons hele team wordt gemonitord, komen alle vragen binnen en worden ze direct doorgezet naar de betreffende specialist.

Happy customers :)

Klanten die enthousiast zijn over de producten die we voor ze hebben gerealiseerd. Daar doen we het voor. Van onze 190 actieve klanten zagen we er de afgelopen 12 jaar maar weinig vertrekken. Daar zijn we best trots op. Kunnen we voor jou als klant iets verbeteren aan onze producten of dienstverlening? Laat het ons weten. Dan gaan we ermee aan de slag.