Menu

Wie sterk is,
kan ook slim zijn.

Wij bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren slimme websites vanuit strategie, onderbouwd met methodiek en ervaring. Websites die nieuwe klanten opleveren, werk uit handen nemen, goed worden gevonden door Google en inzicht geven in uw doelgroep.

Ieder project start met een warm welkom op ons creatieve hoofdkwartier. Samen gaan we jullie eisen, wensen en doelen van de nieuwe website bepalen. Vanuit hier brengen we een projectofferte uit. Deze schrijven we in geuren en kleuren zodat alles volledig duidelijk is en onze neuzen gezamenlijk dezelfde richting opstaan. Na akkoord op onze offerte gaat het project van start en zullen we gezamenlijk en gefaseerd de volgende stappen in een tijdsbestek van circa vier maanden doorlopen.

Intake

Tijdens een intake bij jullie op locatie, kijken we door jullie ogen naar de klant. Alvorens we aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en presenteren we jullie een planning die precies laat zien wanneer jullie wat van ons kunnen verwachten en wij van jullie.

Ontwerp

Voor de ontwerpfase nemen we de wireframes van de website, welke gevormd zijn in de planningsfase, als basis en wordt de complete website volgens de hoogste standaarden vormgegeven. Dit traject delen we op in subfasen om op deze manier onze klant zo nauw mogelijk te kunnen betrekken en vanuit gezamenlijke ondervinding het ontwerpproces tijdens het traject te kunnen optimaliseren voor alleen het allerbeste resultaat.

Concept

Om de bezoeker aan de hand te nemen naar een doel gaan we de indeling van iedere pagina bepalen. We richten ons hierbij op de vier verschillende soorten bezoekers binnen de Myers Briggs Type Indicators: de competitieve, spontane, methodische en humanistische bezoeker. Ieder met zijn eigen behoefte en manier van communiceren. Op basis van deze profielen, zal iedere pagina binnen de website worden ingedeeld en krijgen alle elementen van logo tot social media links, een weloverwogen, strategische plek. 

Realisatie

Nadat vanuit de ontwerpfase compleet duidelijk is hoe elke pagina er precies uit zal gaan zien, starten we met de realisatiefase. De voorzijde wordt volledig responsive en adaptive gebouwd, zodat alles zich aanpast naar het device waarmee de bezoeker de website bezoekt, van desktop tot smartphone en tablet. De achterzijde van de website wordt voorzien van een maatwerk systeem waarmee de klant zelf met het grootste gemak inhoud kan toevoegen, verwijderen of aanpassen. Alle pagina’s worden SEO geoptimaliseerd opgeleverd.

Champagne

Nadat de website volledig gerealiseerd, functioneel en gevuld is, nodigen we onze klant uit voor een workshop. Hierin presenteren we het op maat gemaakte systeem achter de website uit en gaat de website live. Om deze officiële geboorte te vieren, toasten we maar wat graag samen met een glas champagne.

Optimalisatie

Omdat een website net een winkel is waar mensen komen en gaan en kleine aanpassingen grote gevolgen kunnen hebben, plannen we ieder half jaar een optimalisatie-meeting. Tijdens deze meetings bespreken we wat er nog beter kan. Door middel van Google Analytics hebben we precies in kaart waar de bezoeker komt en wat hij doet. Op basis van dit gedrag adviseren we eventuele aanpassingen om het rendement zo groot mogelijk te maken en te houden. Aanpassingen presenteren we met de bijbehorende kosten, zodat jullie een weloverwogen keuze kunnen maken wat we voor jullie mogen gaan uitvoeren. 

En
daarna...

Een website is een continuerend product. Ook die van ons. Wil je succes behalen en behouden? Dan zullen we samen blijvend optimaliseren. Door middel van Google Analytics en Hotjar houden we jouw bezoekers nauwlettend in de gaten om ze daarna op hun behoefte te kunnen bedienen.

vindbaar
Google Analytics
supersnel
Blijvend optimaliseren
mooi
Succes behouden
flexibel
Reageren op behoefte
  • WerkBedrijf Rijk van Nijmegen
  • Gemeente Nijmegen
  • ViaSana
  • Vierdaagse Nijmegen

Een klantenkring
om trots op te zijn.

Klanten kiezen voor ons omdat we dezelfde visie delen. Omdat ze geloven in wat wij geloven. Wanneer dat aanwezig is, worden mooie dingen geboren. Daar zijn we best trots op.

  • Tribal
  • Gemeente Nijmegen
  • Vierdaagse Nijmegen
  • ViaSana

Bekijk onze klantcases