Ben je op zoek naar een bureau dat je concept vertaalt naar wireframes of ontwerpen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Bijna alle websites en applicaties die we bij Vormkracht10 realiseren worden vanaf scratch uniek ontworpen naar een nieuwe of bestaande huisstijl. De ontwerpfase is onderdeel van het complete traject richting een website of webapplicatie maar het komt ook voor dat we worden benaderd voor enkel het uitwerken van de ontwerpfase. Dit is meestal in combinatie met een development partij die geen ontwerpafdeling hebben of een klant die om welke reden dan ook een andere development partij heeft. En dat mag natuurlijk ook. Die uitdaging nemen we graag aan. Binnen de ontwerpfase maken we een scheiding tussen indeling (wireframing) en ontwerp. Deze trajecten kunnen separaat of samen worden gekozen.

Mogelijkheden

We bieden de mogelijkheid om enkel het UI ontwerp (indelingsfase) en/of UX ontwerp (ontwerpfase) uit te voeren, met een complete serie gebruiksvriendelijk wireframes en/of ontwerpen voor een nieuwe website of web applicatie als eindresultaat. We exporteren alles op een gebruiksvriendelijke manier zodat ieder ander bureau er naadloos mee overweg kan van cloudomgeving met ontwerpen tot en met de SVG export van alle elementen.

Analysefase

Tijdens een intakemeeting bespreken we jullie wensen en ideeën en adviseren wat wel en wat niet slim is. We kaderen samen af wat we wel en wat we niet voor jullie gaan doen. We kijken samen door de ogen van jullie klant. We zorgenervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Vanuit hier hebben we alle wensen duidelijk in kaart, volgt een tijdsindicatie en gaan we van start.

webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp
webontwerp

Indelingsfase

Om de bezoeker aan de hand te nemen naar een doel gaan we de indeling van iedere pagina bepalen. We richten ons hierbij op de vier verschillende soorten bezoekers binnen de Myers Briggs Type Indicators: de competitieve, spontane, methodische en humanistische bezoeker. Ieder met zijn eigen behoefte en manier van communiceren. Op basis van deze profielen, zal iedere pagina binnen de website worden ingedeeld en krijgen alle elementen van logo tot call-to-actions, een weloverwogen, strategische plek, uitgewerkt in wireframes.

Ontwerpfase

Voor de ontwerpfase nemen we de wireframes van de website, welke gevormd zijn tijdens de indelingsfase of zijn aangeleverd omdat ze reeds zijn opgesteld, als basis en wordt de complete website of applicatie volgens de hoogste standaarden ontworpen. Dit traject delen we op in subfasen om op deze manier onze klant zo nauw mogelijk te kunnen betrekken en vanuit gezamenlijke ondervinding het ontwerpproces tijdens het traject te kunnen optimaliseren voor beste resultaat.

De mogelijkheden zijn oneindig

Zoals benoemd zijn de meeste trajecten die we voor onze klanten doorlopen het complete traject van analyse, indeling, ontwerp en realisatie. Maar voor al deze deelfasen geldt dat we zo ook apart aannemen en samenwerken met externe partijen om samen een product te realiseren wat voor jullie als klant ideaal ingedeeld, ontworpen en gerealiseerd is.