Verwerkers

Vormkracht10 ontwikkelt en realiseert al zijn (online) producten binnen ons eigen team in hartje Nijmegen, volgens gecertificeerde kwaliteitsnormen en standaarden. De online producten welke wij gerealiseerd hebben en als dienst doorontwikkelen en onderhouden, plaatsen wij op servers die wij zelf beheren in datacenters binnen de EU in met name Amsterdam.

Begrijpelijkerwijs doen wij niet alles zelf en maken wij gebruik van de experts en specialisten op verschillende vakgebieden, welke ons bijstaan in het leveren van hoge kwaliteit in onze dienstverlening.

In onderstaand overzicht vindt u een actueel overzicht van alle belangrijke verwerkers en subverwerkers van onze dienstverlening.

Hoofdverwerkers

DigitalOcean

Het voornaamste deel van onze servers staan bij DigitalOcean, verspreid over drie datacenters in Amsterdam. DigitalOcean helpt ons bij het leveren van high availability hosting, middels load balancers, object storage, inclusief diensten voor firewalls en backups.

Amazon Web Services (AWS)

Een groot gedeelte van onze infrastructuur is ondergebracht bij Amazon Web Services (AWS). Zij leveren ons diensten voor opslag van bestanden (S3) en het optimaal verspreiden van publieke bestanden welke geüpload zijn op onze websites, via een content delivery network (CloudFront) zodat deze optimaal en snel kunnen worden geladen door gebruikers over de hele wereld.

TransIP

Voor ultieme redundancy staat een klein gedeelte van onze servers bij het Nederlandse bedrijf TransIP. Zij faciliteren een de randvoorwaarden voor betrouwbare hosting en backups van een klein aantal servers.

Postmark

Voor het versturen van e-mail via onze websites en webapplicaties gebruiken wij de transparante en betrouwbare levering van e-mail bij Postmark. Zij zorgen voor optimale verzending en aflevering van handmatige en automatische e-mail en batch mailings.

Algolia

Voor het optimaliseren en implementeren van state of the art zoekfunctionaliteiten voor onze klanten, maken wij gebruik van de diensten van Algolia. Zij verlenen dienstverlening voor het optimaal inzetten van Elasticsearch componenten.

Discord

Voor alle acute en belangrijke meldingen omtrent onze websites en webapplicaties, maken wij gebruik van Discord. Via meerdere kanalen worden wij iedere minuut op de hoogte gebracht van de status van onze servers, websites, webapplicaties en dienstverlening in het algemeen. Iedere website communiceert met Discord wanneer er iets mis dreigt te gaan, zodat wij direct kunnen reageren op mogelijke problemen en deze kunnen voorkomen of direct oplossen. Tevens gebruiken wij deze chat applicatie voor interne communicatie over projecten en werkzaamheden.

Bereik

Om klanten en andere personen en bedrijven te woord te staan maken wij gebruik van Voys. Een online telecom provider welke via VOIP een telefonische verbinding ter beschikking stelt.

Google

Wij ontvangen en versturen onze e-mails vanaf vormkracht10.nl en aanverwante domeinen via de servers van Google binnen Gmail en beheren deze via de zakelijke Google Suite omgeving.

Moneybird

Onze administratie wordt door onze accountants hoofdzakelijk verwerkt in Moneybird, een boekhoudprogramma van Nederlandse bodem.

Subverwerkers

Mollie

Voor het accepteren en uitvoeren van online betalingen, maken wij gebruik van het Nederlandse Mollie welke als payment service provider een tussenschakel functioneert tussen de banken en de betalende partij en zorgdraagt voor een veilige betaalomgeving voor u en de bezoekers van uw website.

Stripe

Voor het accepteren van betalingen van credit cards maken wij gebruik van Stripe. Zij verzorgen de meest gebruiksvriendelijke processen voor het betalen met de credit card.