Méér server voor minder

De tijd dat de server van de website in de kelder van het kantoor stond zijn we al een tijdje voorbij, maar tegenwoordig staat deze ook niet meer in z'n uppie in een datacenter. We praten tegenwoordig over de cloud, waar the sky the limit is als het gaat om zonder limieten horizontaal en verticaal te kunnen schalen.

Schalen zonder limieten

Serverless betekent ook niet "zonder servers". In tegendeel, het zijn er juist meer dan ooit! Alleen werken ze nu samen als één geheel en schalen ze automatisch mee met de behoefte aan rekenkracht dat nodig is voor het aantal actieve gebruikers op dat specifieke moment. Is het rustig? Dan schaalt het platform direct een paar tandjes terug, wel zo prettig voor de portemonnee. Onverwachte topdrukte? Kom maar op, geen uitdaging is te groot.

Verlaag kosten en verhoog efficiëntie

Traditionele hostingmodellen dwingen bedrijven om te betalen voor ongebruikte capaciteit, wat vaak resulteert in onnodige kosten. Met serverless hosting betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Dit maakt uw hostingkosten aanzienlijk lager en maximaliseert de efficiëntie van uw webbureau. Door over te stappen op serverless hosting, kunt u uw middelen optimaal benutten en uw winstmarges vergroten.

Gericht op veranderende behoeften

Als webbureau wilt u kunnen inspelen op veranderende behoeften van uw klanten. Serverless hosting biedt de flexibiliteit en aanpasbaarheid die u nodig heeft. U kunt gemakkelijk nieuwe functies toevoegen, schaalbare architecturen implementeren en snel itereren op uw webprojecten. Dankzij de serverless infrastructuur kunt u zich concentreren op het creëren van hoogwaardige websites en applicaties, terwijl het technische beheer volledig uit handen wordt genomen.