Menu

Gedreven door
passie & liefde

Wij bedenken, ontwerpen ontwikkelen en optimaliseren doordachte websites vanuit strategie, onderbouwd met methodiek en ervaring. Websites die nieuwe klanten opleveren, werk uit handen nemen, goed worden gevonden door Google en inzicht geven in uw doelgroep.

Rob
Rob
Mede-eigenaar en ontwerper

Rob zorgt voor de vertaalslag van concepten en ideeën naar sprekende beelden. Als designer is hij verantwoordelijk voor het visuele gedeelte van onze projecten. Illustrator, Pantone, EPS, wireframes en PSD vullen met trots zijn creatieve werkdagen.

Mark
Mark
Mede-eigenaar en developer

Mark is de bedenker en strateeg van iedere technische bouwsteen in onze websites en web apps. Behoud door de complexe processen heen het overzicht en ziet de mogelijkheden waar nog winst te boeken is. Gaat graag het gesprek aan met klanten om meer uit hun onderneming te halen.

Rogier
Rogier
Developer

Afgestudeerd in dezelfde schoolbanken van de HAN als Mark en Rob maakt hij alle beloftes waar. Als pur sang Laravel liefhebber staat usability voorop en laat hij parallax effecten en responsiveness met het grootste gemak hun befaamde dans uitvoeren op ieder denkbaar device.

Jolein
Jolein
Officemanager

Jolein zorgt voor overzicht in de projecten, administratie en presentatie in ons hoofdkwartier. Met veel persoonlijkheid pakt zij door en is de spil waardoor alles op rolletjes blijft lopen.

Vacature
Vacature
Full stack programmeur

Vormkracht10 groeit en daarom zijn wij opzoek naar een Full Stack PHP Developer welke ons team kan versterken. Ben jij net zo gek van architectuur van websites en webapps en het werken met de nieuwste technieken om de mooiste dingen te bouwen in Laravel, VueJS voor websites & PWA's?

Vacature
Vacature
Stagaire

Wil je weten hoe het is om mee te draaien in de wereld van webdesign en development? Dat kan! Wij zijn altijd opzoek naar gedreven stagiaires die de eerste stappen in de veranderlijke wereld van websites & webapps wilt zetten.

Ons creatieve hoofdkwartier

Vanuit ons mooie creatieve hoofdkwartier aan de St. Annastraat in Nijmegen bedenken, ontwerpen, realiseren en optimaliseren we onze mooie producten vanuit passie en pure liefde voor online.

Specialisten

Wij zijn specialisten onder één dak die van concept tot eindproduct gedreven aan de slag gaan voor MKB bedrijven.

-_kortelijnen
Korte lijnen

We houden niet van telefonische wachtrijen, support tickets en andere obstakels. Aanspreken met voornaam en direct bereikbaar via korte lijnen, daar staan wij voor.

-_commitment
Commitment

We houden van complexe problemen op te lossen met eenvoudige te bedienen toepassingen. De beste oplossing is de simpelste oplossing, niets mooiers dan dat.

-_meedenken
Meedenken

Flexibel in houding en geest. Graag denken wij met onze klanten mee wat voor hun belangrijk is en waar zij naar toe willen.

Specialisten met korte lijnen

Binnen ons team heeft iedereen een eigen specialisatie die nodig is om het mooie traject met u als klant succesvol te doorlopen. Verschillende gespecialiseerde tandwielen vormen een lekker geoliede machine.

En hier
houden we van

Onze slimme websites worden slim gebouwd maar ook gevuld en onderhouden. Zowel tekstueel en visueel moet alles kloppen. We nemen graag alles uit handen en werken de leukste partners om uw slimme websites zo succesvol mogelijk te laten en blijven zijn.

-_tafelvoetbal
Tafelvoetbal
-_polaroids
Polaroids
-_symetrie
Symetrie
-_robots
Robots
  • Tribal
  • Radboud UMC
  • Coef
  • Allsolutions

Een klantenkring
waar we trots op zijn.

Klanten kiezen voor ons omdat we dezelfde visie delen. Omdat ze geloven in wat wij geloven. Wanneer dat aanwezig is worden mooie dingen geboren. Daar zijn we best trots op.

  • Tribal
  • Radboud UMC
  • Coef
  • Allsolutions

Bekijk onze klantcases