Menu

Gedreven door
passie & liefde

Wij bedenken, ontwerpen ontwikkelen en optimaliseren doordachte websites vanuit strategie, onderbouwd met methodiek en ervaring. Websites die nieuwe klanten opleveren, werk uit handen nemen, goed worden gevonden door Google en inzicht geven in uw doelgroep.

Rob
Rob
Mede-eigenaar en UX Designer

Rob zorgt als UX designer voor de vertaalslag van concept naar onderscheidend vermogen. Als ontwerper transformeert hij concepten naar harde ontwerpen anno nu. De bezoeker begeleiden in zijn reis met conversie als eindstation in combinatie met high-end iconen en alles daartussen.

Mark
Mark
Mede-eigenaar en Lead Developer

Als technical lead regisseert Mark het complete proces tussen front- en back-end. Vanuit zijn strategische rol binnen het technische proces van alle websites en web apps, behoud hij overzicht door de complexe processen heen en ziet hij de mogelijkheden en waar nog winst te boeken is.

Tim
Tim
Front-end Developer

Als front-end specialist laat Tim parallax effecten en responsiveness met het grootste gemak hun befaamde dans uitvoeren op ieder denkbaar device. Pixel perfectie siert hem waardoor het technische eindresultaat als pure klasse mag worden betiteld.

Bart
Bart
Back-end Developer

Back-end, de machine onder de motorkap, daar zwaait Bart de scepter. Met liefde voor Laraval vakmanschap regisseert hij de technische processen onder water. Ook met een scherpe rechtse met trots gescout als zuiver talent binnen de mini Goffert.

Mike
Mike
Sidekick

Mike is onze educational sidekick, gesneden uit een perfecte mix van design, development en crypto currency kennis. Vers uit de schoolbanken maar inzetbaar op alle fronten. Als vedette op de Garlando een talent om in de gaten te houden hier in Nimma.

Jolein
Jolein
Officemanager

Jolein zorgt voor overzicht in de projecten, administratie en presentatie in ons hoofdkwartier. Met veel persoonlijkheid pakt zij door en is de spil waardoor alles op rolletjes blijft lopen.

Vacature
Vacature
Webdeveloper

Vormkracht10 groeit en daarom zijn wij opzoek naar een frontend of backend webdeveloper welke ons team kan versterken.


Bekijk al onze vacatures

Vacature
Vacature
Stagiaire

Doe jij een HBO of MBO opleiding en wil je meewerken aan UX Design of Webdevelopment? Dat kan! Wij zijn altijd opzoek naar gedreven stagiaires die de eerste stappen in de veranderlijke wereld van websites & web apps wilt zetten.

Ons creatieve hoofdkwartier

Vanuit ons mooie creatieve hoofdkwartier aan de St. Annastraat in Nijmegen bedenken, ontwerpen, realiseren en optimaliseren we onze mooie producten vanuit passie en pure liefde voor online.

Specialisten

Wij zijn specialisten onder één dak die van concept tot eindproduct gedreven aan de slag gaan voor MKB bedrijven.

-_kortelijnen
Korte lijnen

We houden niet van telefonische wachtrijen, support tickets en andere obstakels. Aanspreken met voornaam en direct bereikbaar via korte lijnen, daar staan wij voor.

-_commitment
Commitment

We houden van complexe problemen op te lossen met eenvoudige te bedienen toepassingen. De beste oplossing is de simpelste oplossing, niets mooiers dan dat.

-_meedenken
Meedenken

Flexibel in houding en geest. Graag denken wij met onze klanten mee wat voor hun belangrijk is en waar zij naar toe willen.

Specialisten met korte lijnen

Binnen ons team heeft iedereen een eigen specialisatie die nodig is om het mooie traject met u als klant succesvol te doorlopen. Verschillende gespecialiseerde tandwielen vormen een lekker geoliede machine.

En hier
houden we van

Onze slimme websites worden slim gebouwd maar ook gevuld en onderhouden. Zowel tekstueel en visueel moet alles kloppen. We nemen graag alles uit handen en werken de leukste partners om uw slimme websites zo succesvol mogelijk te laten en blijven zijn.

-_tafelvoetbal
Tafelvoetbal
-_polaroids
Polaroids
-_symetrie
Symetrie
-_robots
Robots
  • Tribal
  • Radboud UMC
  • Coef
  • Allsolutions

Een klantenkring
waar we trots op zijn.

Klanten kiezen voor ons omdat we dezelfde visie delen. Omdat ze geloven in wat wij geloven. Wanneer dat aanwezig is worden mooie dingen geboren. Daar zijn we best trots op.

  • Tribal
  • Radboud UMC
  • Coef
  • Allsolutions

Bekijk onze klantcases