Menu

Gedreven door
passie & strategie

Wij bedenken, ontwerpen ontwikkelen en optimaliseren doordachte websites vanuit strategie, onderbouwd met methodiek en ervaring. Websites die nieuwe klanten opleveren, werk uit handen nemen, goed worden gevonden door Google en inzicht geven in uw doelgroep.

Rob
Rob
Co-owner & Chief Design
Mark
Mark
Co-owner & Chief Tech
Tim
Tim
Front-end Developer
Glenn
Glenn
Front-end Developer
Mathieu
Mathieu
Back-end Developer
Nick
Nick
Back-end Developer
Danny
Danny
UX/UI Designer
Floor
Floor
Marketing & Communicatie
Vacature
Vacature
Stagiaire
Vacature
Vacature
Back-end / Front-end Developer

Ons creatieve hoofdkwartier

Vanuit ons mooie creatieve hoofdkwartier aan de St. Annastraat in Nijmegen bedenken, ontwerpen, realiseren en optimaliseren we onze mooie producten vanuit passie en pure liefde voor online.

Specialisten

Wij zijn specialisten onder één dak die van concept tot eindproduct gedreven aan de slag gaan voor MKB bedrijven.

-_kortelijnen
Korte lijnen

We houden niet van telefonische wachtrijen, support tickets en andere obstakels. Aanspreken met voornaam en direct bereikbaar via korte lijnen, daar staan wij voor.

-_commitment
Commitment

We houden ervan om complexe problemen op te lossen met eenvoudig te bedienen toepassingen. De beste oplossing is de simpelste oplossing, niets mooiers dan dat.

-_meedenken
Meedenken

Flexibel in houding en geest. Graag denken wij met onze klanten mee wat voor hen belangrijk is en waar zij naartoe willen.

Specialisten met korte lijnen

Binnen ons team heeft iedereen een eigen specialisatie die nodig is om het mooie traject met u als klant succesvol te doorlopen. Verschillende gespecialiseerde tandwielen vormen een lekker geoliede machine.

En hier
houden we van

Onze slimme websites worden slim gebouwd, maar ook gevuld en onderhouden. Zowel tekstueel en visueel moet alles kloppen. We nemen graag alles uit handen en werken met de leukste partners om uw slimme websites zo succesvol mogelijk te laten en blijven zijn.

-_robots
Robots
-_tafelvoetbal
Tafelvoetbal
-_symetrie
Symmetrie
-_polaroids
Polaroids
  • Tribal
  • Radboud UMC
  • Coef
  • Allsolutions

Een klantenkring
waar we trots op zijn.

Klanten kiezen voor ons omdat we dezelfde visie delen. Omdat ze geloven in wat wij geloven. Wanneer dat aanwezig is, worden mooie dingen geboren. Daar zijn we best trots op.

  • Tribal
  • Radboud UMC
  • Coef
  • Allsolutions

Bekijk onze klantcases