Gedreven specialisten

Onze kadetten op een rijtje

Team

Interesse om ons team te versterken? Bekijk onze vacatures

Rob Zeegers

Rob zorgt voor de vertaalslag van concepten en idee├źn naar sprekende beelden. Als designer is hij verantwoordelijk voor het visuele gedeelte van onze projecten. Illustrator, Pantone, EPS, wireframes en PSD vullen met trots zijn creatieve werkdagen.

Daarnaast is hij verliefd op Instagram, grote letters en Polaroid camera's. Hij draagt zijn helden Jay-Z en Steve Jobs een meer dan warm hart toe, en geniet een grote voorliefde voor icon design en denkt het liefst de hele dag in vectoren.

Mark van Eijk

Mark is de schakel tussen visuele presentatie en functionaliteit. Als developer zorgt hij voor het technische gedeelte achter ieder product dat we bij Vormkracht10 realiseren. Responsiveness, PHP, Sublime, MySQL en Laravel zijn z'n bekende bouwstenen van de dag.

Daarnaast gaat hij trots door het leven als early adopter van Apple, gadgets en concepten. Leeft op de samples van Kanye West in combinatie met Nespresso-cups en is tot op de dag van vandaag de grote eindbaas als het om tafelvoetbal gaat.

Stevie

Onze Stevie zien wij als reïncarnatie van Meneer Jobs. Met zijn vis-ionaire blik tuurt hij strak over onze steigerhouten bureaus om onze lijn van perfectie op eigen wijze nauwkeurig in de gaten te houden.

Daarnaast houdt hij van goede pot simultaan dammen in de avonduren en heeft hij 'n neurotische afwijking voor structuur en perfect minimalisme binnen zijn kleine territoriale water.

Zwom vanaf z'n eerste werkweek al vrij rond op social media.

Rogier Verbrugge

Rogier is de rechterhand van Mark binnen Team Development. Afgestudeerd in dezelfde schoolbanken van de HAN als Mark en Rob maakt hij alle beloftes waar.

Als pur sang Laravel liefhebber staat usability voorop en laat hij parallax effecten en responsiveness met het grootste gemak hun befaamde dans uitvoeren op ieder denkbaar device.

Als verse aanwinst op de Nijmeegse tafelvoetbalvelden zeker 'n vedette om in de gaten te houden binnen de mini Goffert op de Sint Anna.