Menu

Gedreven door
passie & liefde

Wij bedenken, ontwerpen ontwikkelen en optimaliseren doordachte websites vanuit strategie, onderbouwd met methodiek en ervaring. Websites die nieuwe klanten opleveren, werk uit handen nemen, goed worden gevonden door Google en inzicht geven in uw doelgroep.

Rob
Rob
Co-Founder en UX Designer
Mark
Mark
Co-Founder en Lead Developer
Tim
Tim
Front-end Developer
Glenn
Glenn
Front-end Developer
Jeroen
Jeroen
Back-end Developer
Ricardo
Ricardo
Stagiaire UX Design
Job
Job
Stagiaire Back-end Developer
Vacature
Vacature
Back-end / Front-end Developer
Vacature
Vacature
Stagiaire

Ons creatieve hoofdkwartier

Vanuit ons mooie creatieve hoofdkwartier aan de St. Annastraat in Nijmegen bedenken, ontwerpen, realiseren en optimaliseren we onze mooie producten vanuit passie en pure liefde voor online.

Specialisten

Wij zijn specialisten onder één dak die van concept tot eindproduct gedreven aan de slag gaan voor MKB bedrijven.

-_kortelijnen
Korte lijnen

We houden niet van telefonische wachtrijen, support tickets en andere obstakels. Aanspreken met voornaam en direct bereikbaar via korte lijnen, daar staan wij voor.

-_commitment
Commitment

We houden van complexe problemen op te lossen met eenvoudige te bedienen toepassingen. De beste oplossing is de simpelste oplossing, niets mooiers dan dat.

-_meedenken
Meedenken

Flexibel in houding en geest. Graag denken wij met onze klanten mee wat voor hun belangrijk is en waar zij naar toe willen.

Specialisten met korte lijnen

Binnen ons team heeft iedereen een eigen specialisatie die nodig is om het mooie traject met u als klant succesvol te doorlopen. Verschillende gespecialiseerde tandwielen vormen een lekker geoliede machine.

En hier
houden we van

Onze slimme websites worden slim gebouwd maar ook gevuld en onderhouden. Zowel tekstueel en visueel moet alles kloppen. We nemen graag alles uit handen en werken de leukste partners om uw slimme websites zo succesvol mogelijk te laten en blijven zijn.

-_tafelvoetbal
Tafelvoetbal
-_polaroids
Polaroids
-_symetrie
Symetrie
-_robots
Robots
  • Tribal
  • Radboud UMC
  • Coef
  • Allsolutions

Een klantenkring
waar we trots op zijn.

Klanten kiezen voor ons omdat we dezelfde visie delen. Omdat ze geloven in wat wij geloven. Wanneer dat aanwezig is worden mooie dingen geboren. Daar zijn we best trots op.

  • Tribal
  • Radboud UMC
  • Coef
  • Allsolutions

Bekijk onze klantcases