Menu

Zij zijn stipt
& online

StiptOnline is het nieuwe boekhouden anno 2017. Hip, modern, transparant, lekker online maar toch met korte lijnen. Verkoopfacturen zelf mobile uploaden naar de cloud en altijd inzicht in het financiële plaatje van je bedrijf.

1. De uitdaging

Een kleine speler met een grote reikwijdte

StiptOnline is een nieuwe speler in de financiële dienstverlening. Niet groot in omvang, maar wel in reikwijdte. Hoe gaan we ervoor zorgen dat deze kleine speler een groot gedeelte van het speelveld kan bedienen op een manier die zich onderscheid van de andere spelers op het financiële speelveld?

Stipt Online - 1. De uitdaging

2. Het concept

Open, transparant en direct een offerte

Transparantie en inzichtelijkheid in kosten is een van de belangrijkste verschillen tijdens het beslissingsproces. Waneer we een rekenmodule kunnen creëren die de bezoeker direct een kloppend kostenplaatje kan presenteren op basis van zijn specifieke input, kunnen we de klant 24/7 bedienen en wordt veel tijd om offertes in elkaar te draaien bespaart.

Stipt Online - ​2. Het concept

3. De uitwerking

User Centered Design in een stijlvolle identiteit

Volledig kijkend door de bril van de bezoeker is de indeling van het StiptOnline platform tot stand gekomen. Door de bezoeker, na zijn weg van informatie en weetjes, naar de slimme rekenmodule te begeleiden, zorgt dit voor een persoonlijke offerte op een presentatieblaadje. What’s in it for me? Neem een gratis proefabonnement of plan direct een afspraak in. 24/7 altijd en overal. Dat is StiptOnline.

Stipt Online - ​3. De uitwerking

4. Slimme functies

Een rekenmodule op maat die met je meedenkt

De intelligentie binnen StiptOnline zit hem, naast het content management systeem, vooral in de op maat geschreven rekenmodule. Door brainstormen hebben we samen met het team van StiptOnline de meest gebruiksvriendelijke vragenboom weten op te zetten. Deze hebben we voorzien van de juiste formules, slimmigheden en animaties. Een gebruiksvriendelijk platform, wat qua informatievoorziening en functie de bezoeker centraal stelt. Het draait om de bezoeker, zijn beleving en ervaring.

Stipt Online - 4. Slimme functies

Of bekijk een van deze andere interessante cases