Menu

Geen stress,
bel RRS

RRS herken je aan de gele busjes die je zo nu en dan de straat in ziet rijden. Camera-inspectie, trekveren, zij maken het riool weer begaanbaar. En daar hoort natuurlijk een 24/7 en 365 dagen per jaar service platform en service gerichte website bij.

1. De Uitdaging

Landelijke service, landelijke dekking. Altijd.

RRS heeft 11 vestigingen verspreid door Nederland. Met meer dan 200 service monteurs dagelijks op de weg, zijn ze Neerlands grootste ontstoppingsspecialist. 

Bij zo'n sterke marktpositie hoort natuurlijk ook een website en een service portaal waar klanten snel uit de voeten kunnen met hun klacht en zo spoedig mogelijk worden geholpen.

RRS - ​1. De Uitdaging

2. Het Concept

Begrip, herkenning & pure service.

Klanten die echt in de shit zitten, zullen direct bellen met het nummer wat ze vinden via Google of via de website. De klanten met minder haast zullen hun oplossing zoeken op de website door een afspraak te plannen. De volledige structuur, indeling, functie en approach is gericht op de probleemoplossende functie naar deze bezoeker en wellicht nieuwe klant.

RRS - ​2. Het Concept

3. De Methodiek

Contact, contact en nog eens contact.

Contact met de klant over zijn probleem is de meest doorslaggevende factor of een bezoeker kiest voor de service van RRS of voor die van de buurman. De mogelijkheid tot het maken van contact is daarom altijd zo laag mogelijk. Bellen, mailen, vragen, gebeld worden, afspraak maken en nog veel meer. Klant is koning. Roept u maar.

RRS - ​3. De Methodiek

4. De uitwerking

Overzichtelijk en oplossingsgericht zonder poespas.

De gehele indeling van de website is gericht op een korte en krachtige approach in tekst en beeld om de bezoeker te helpen met zijn probleem. Omdat het meerendeel van de bezoekers op een mobiel apparaat de website bezoekt, is alles mobile first ontworpen, wat wil zeggen dat de desktop versie een afgeleide is van de leidende mobiele versie.

RRS - ​4. De uitwerking

5. Marketing

Lekker bovenaan in Google!

Omdat alle content volledig tekstueel is, ontwerpen we het platform zo visueel mogelijk. Voor de verschillende categorieën en onderliggende pagina's ontwerpen we iconen volledig in lijn met de huisstijl qua stijl, kleurpallet en kleurverdeling.

RRS - ​5. Marketing

6. Wireframing

De kortste weg naar een antwoord.

Als je een grote speler bent, heb je ook het budget om je eerste plek veilig te stellen binnen Google. Zoek op "riool verstopt" en je zult RRS altijd bovenaan vinden, netjes met de vestiging in de buurt gepresenteerd in combinatie met de belangrijkste call-to-actions.

Riff Online is binnen dit project partner in SEO en SEA voor RRS. In samenwerking met hun werkzaamheden richten wij alle landingspagina's optimaal in, zodat iedereen die via Google komt ook direct landt op de pagina waar we hem willen hebben.

RRS - ​6. Wireframing

Of bekijk een van deze andere interessante cases