Menu

Hoorus,
uw audicien

Hoorus is een jonge en frisse audicien die het op zijn eigen manier doet. Een persoonlijk traject met veel aandacht voor de klant die binnen dit mooie traject centraal staat.

1. De Uitdaging

Leadgeneratie in plaats van een online brochure.

Hoorus is een audicien met vestigingen in Malden en Boxmeer en gespecialiseerd in het verzorgen van hooroplossingen voor jong en oud. Door middel van een mooi traject wordt de hooroplossing gezocht die het beste bij het probleem past. Hoorus wil graag meer online actief zijn en hier vruchten van plukken. Vormkracht10 is daarbij gaan helpen.

Hoorus - 1. De Uitdaging

2. Het Concept

De bezoeker begeleiden, informeren, overtuigen en een afspraak maken.

Het vinden van de juist hooroplossing begint bij Hoorus met een afspraak waarin het traject naar de hooroplossing wordt bepaald. Hiermee is het primaire doel van de  website bepaald, het inplannen van een afspraak. Door de bezoeker vanaf zijn beginpunt aan de hand te nemen en hem stap voor stap te informeren door middel van kennis, referenties en kunde wordt langzaam naar een afspraak toegewerkt.


Hoorus - ​2. Het Concept

3. De Methodiek

Kennis in combinatie met het bieden van oplossingen.

Door de communicatie hiërarchie op te bouwen in de volgorde; waarom, hoe, wat, creëren we een reis van de klant door de verschillende pagina’s waarin hij stapsgewijs wordt overtuigd waarom Hoorus de ideale partij is voor het oplossen van een hoorprobleem. Door middel van MBTI spreken we iedere bezoeker aan op zijn of haar behoefte.


Hoorus - 3. De Methodiek

4. De Uitwerking

Visuele herkenbaar, toegankelijk en laagdrempelig

De nieuwe huisstijl van Hoorus wordt stijlvolle manier doorgetrokken in de vormgeving van de website. Door de winkels herkenbaarheid in beeld te brengen tot op lokaal niveau verlagen we de drempel tot het maken van dat eerste kennismakingsafspraak.


Hoorus - 4. De Uitwerking

5. Het Resultaat

Herkenbaarheid, toegankelijkheid en lead-generatie

Een begeleidende website welke functioneert als online marketing tool welke zorgt voor lead-generatie. Vanuit alle paden kan gemakkelijk een afspraak worden gemaakt. Hoorus heeft een nieuw jasje en is lekker vindbaar in Google.


Hoorus - 5. Het Resultaat

Of bekijk een van deze andere interessante cases