Menu

Samen veel meer bereiken

Flow is een toestand die we ervaren wanneer we volledig opgaan in een activiteit, gepaard met een gemotiveerde en energieke focus. Dr. Jef van den Hout zorgt er als spreker en initiator van Flow Concepts voor dat teams binnen alle facetten beter scoren. Van persoonlijke groei tot gezamenlijke ambitie. Door de theorie van flow in de dagelijkse praktijk te integreren worden grote resultaten geboekt. Aan ons om dit marketingtechnisch en structureel overzichtelijk online te presenteren.

1. De Uitdaging

Professor, methodiek, product, dienst, commercieel insteek.

Jef van de Hout staat bekend als Doctor Flow. Hij is eveneens gepromoveerd op dit thema op Universiteit van Tilburg. Drs. van den Hout geeft op hoog flow niveau les in workshops en presentaties over zijn materie.

Flow Concepts - 1. De Uitdaging

2. Het Concept

Visuele vertaling van een theoretische methodiek

Flow is een methodiek waardoor teams beter kunnen presteren. Door bepaalde eigenschappen te optimaliseren, wordt de groepsdynamiek vergroot. Om deze theorie begrijpelijk te maken, maken we gebruik van iconen. Door een huisstijl te kiezen waarin alle beeldtaal wordt ontworpen, ontstaat een evenwichtig en overzichtelijk platform dat Flow Concepts stap voor stap vertelt van theorie tot dienstenaanbod.

Flow Concepts - 2. Het Concept

3. De Methodiek

Eerste de waarom, dan de hoe en dan pas de wat.

De hiërarchie van informatie die wordt gepresenteerd aan de bezoeker, is binnen onze websites een onderscheidend vermogen. Niet alleen de volgorde bepaalt deze hiërarchie, het is de complete combinatie van plaats, grootte, kleur en volgorde die bepalen welke objecten, vormen, afbeeldingen, teksten en titels in welke volgorde communiceren met de bezoeker wanneer deze de website bekijkt. In onze communicatie presenteren we naar voorbeeld van Simon Sinek eerst de "why", dan de "how" en als laatste de "what" in de lijn van Flow. Waarom kiezen voor flow, hoe gaan we zorgen voor flow en “Wat zijn producten die hiervoor zorgen”.

Flow Concepts - ​3. De Methodiek

4. De Uitwerking

Theoretische methodiek vertaald

De huisstijl van Flow Concepts is consistent behouden en doorgetrokken binnen alle facetten van hun dienstverlening, van iconische uitleg van hun theorie, tot de verschillende opleidingen en clinics. De uitstraling van het merk Flow en de uitwerking ervan naar de website is onderscheidend ten opzichte van concurrerende spelers in de markt. Daarmee volledig passend bij het karakter van het bedrijf en merk: anders, innovatief en kijkend door een andere bril.

Flow Concepts - ​4. De Uitwerking

5. Het Resultaat

Aantrekkelijk online platform dat converteert

Een aantrekkelijk online platform dan converteert en zorgt voor nieuwe aanmeldingen en leads. Gepresenteerd met een geheel eigen en alternatief karakter passend bij het alternatieve karakter waar Flow Concepts voor staat.

Flow Concepts - ​5. Het Resultaat

Of bekijk een van deze andere interessante cases