Menu

Wie sterk is,
kan ook slim zijn.

Wij bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren slimme websites vanuit strategie, onderbouwd met methodiek en ervaring. Websites die nieuwe klanten opleveren, werk uit handen nemen, goed worden gevonden door Google en inzicht geven in uw doelgroep.

Meetbaar resultaat

Een website is je belangrijkste marketingtool. Naast informatief zijn en het presenteren van een bedrijf of product, is zijn uiteindelijke doel het genereren van leads en nieuwe klanten. Hier zorgt hij voor door de bezoeker aan de hand te nemen en hem te leiden.

Eenvoudig aanpasbaar

Nadat je website live is, dient hij up-to-date te blijven om je klanten te blijven boeien. Dan is het wel zo makkelijk dat je dit zelf kunt en niet altijd ons nodig hebt. Daar hebben we voor gezorgd en wel op de allerfijnste manier, je kunt namelijk direct aan de voorzijde van je website teksten aanpassen. Dit noemen wij frontend editing.

Neemt werk uit handen

Je belangrijkste marketingtool dient je mee te helpen in plaats van af te remmen. We bouwen slimme websites & webapps met functies zoals een afspraak-module die direct in jouw agenda kijkt en weet wanneer je kunt, zodat de afspraak direct gemaakt kan worden. Dit zorgt voor duidelijkheid, bespaart tijd en levert wat op.

Bedient iedere bezoeker

Iedere bezoeker is uniek en opzoek naar andere informatie om overtuigd te worden. Door middel van de Myers Briggs Type Indicators, een methodiek die bezoekers indeelt in vier groepen, bedienen we iedere bezoeker op zijn behoefte volgens de wetenschappelijk bewezen psychologie.

En nog
veel meer

Dat een website goed vindbaar, mobiel vriendelijk, veilig en mooi is, zien wij als vanzelfsprekend. Daarin onderscheiden we ons als het goed is niet met anderen. Maar voor het complete plaatje is het wel goed om het even te benoemen.

vindbaar
Goed vindbaar in Google
flexibel
Flexibel &
responsive
supersnel
Veilig &
supersnel
mooi
Mooi &
aantrekkelijk
  • WerkBedrijf Rijk van Nijmegen
  • Gemeente Nijmegen
  • ViaSana
  • Vierdaagse Nijmegen

Een klantenkring
om trots op te zijn.

Klanten kiezen voor ons omdat we dezelfde visie delen. Omdat ze geloven in wat wij geloven. Wanneer dat aanwezig is, worden mooie dingen geboren. Daar zijn we best trots op.

  • Tribal
  • Gemeente Nijmegen
  • Vierdaagse Nijmegen
  • ViaSana

Bekijk onze klantcases