Menu

Autoverhuur
makkelijk gemaakt

Veranda’s, overkappingen, poolhouses, alles op maat, volledig naar de wens, mogelijkheden en budget van de klant. Dit gebeurd via het mooie traject van luisteren, adviseren, ontwerpen, realiseren en monteren. Dat is wat Van der Heijden Buitenleven vandaag de dag doet. Puur genieten en Buitengewoon buitenleven!

1. De situatie

Laat gebruiksgemak de scepter zwaaien.

Van de Dungen is een utoverhuurbedrijf dat  sinds 1952 opereert vanuit Den Bosch. Door de jaren heen groeide het familiebedrijf en werd de markt met de jaren concurrerender. Vooral prijs en snelheid staan bovenaan als het gaat om belangrijkste factoren tijdens het beslissingstproces. Het direct online berekenen berekenen van een all-inn prijs en wanneer gewenst direct een reservering maken is waar behoefte aan is binnen de markt.


Van den Dungen Autoverhuur - 1. De situatie

2. De uitdaging

Maak het de bezoeker zo makkelijk mogelijk.

Direct een prijs online berekenen en een reservering maken is niks nieuws. Het op een gebruiksvriendelijke manier doen zodat binnen één venster alle keuzes worden gemaakt en het voor de bezoeker zo overzichtelijk mogelijk is als maar kan, is wel nieuw. Aan ons de uitdaging om een oplossing te bouwen, uniek voor Van den Dungen, passend bij hun manier van werken.

Van den Dungen Autoverhuur - 2. De uitdaging

3. De oplossing

Alles wat je moet weten, overzichtelijk in één scherm

Verschillende opties, mogelijkheden, behoefte aan informatie, het bieden van opties op basis van ingegeven informatie. Door deze eigenschappen met elkaar te koppelen hebben we een module ontwikkelt die volledig zichtbaar is binnen één venster. Van alles wat je moet weten als verhuurbedrijf tot opbouw van de totaalprijs, alles overzichtelijk en direct aanpasbaar.

Van den Dungen Autoverhuur - 3. De oplossing

4. Een slim systeem

Een website die meedenkt, helpt en assisteert.

Naast dat de volledige aanvraag plaatsvindt binnen één scherm op de website is het systeem slim denkend en gebouwd. Het systeem kijkt mee, denkt mee en assisteert waar mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer een huurperiode langer dan 6 dagen is het aanvragen van een offerte op maar een goedkopere oplossing. Het systeem zal je hierop wijzen :)

Van den Dungen Autoverhuur - 4. Een slim systeem

5. Het Resultaat

Meer aanvragen en tijdswinst

Door middel van de rekenmodule binnen de website zijn bezoekers altijd en overal in staat om te berekenen wat hun huurauto zal kosten. Deze functionaliteit neemt veel tijd uit handen en zorgt voor automatisering van het systeem. De gebruiksvriendelijkheid zorgt voor meer duidelijkheid en meer aanvragen.

Van den Dungen Autoverhuur - ​5. Het Resultaat

Of bekijk een van deze andere interessante cases