Volledig maatwerk

Wij doen het graag op onze manier, samen met u

Werkwijze
Intake

Intake

Bij ons start ieder project met de beste koffie en een warm welkom op ons creatieve hoofdkwartier. Samen gaan we de doelen, eisen en wensen voor het project bepalen. Vanuit hier brengen we binnen enkele dagen onze eerlijke offerte uit. Deze schrijven we graag in geuren en kleuren zodat alles helemaal duidelijk is en onze neuzen altijd gezamenlijk dezelfde richting opstaan. Duidelijk en overzichtelijk, daar houden we van.

Onderzoek

Onderzoek

Door middel van een boomstructuur brengen we alle pagina’s waaruit de website zal gaan bestaan overzichtelijk in beeld. Vanuit hier wordt iedere pagina binnen deze boomstructuur vertaald naar een wireframe. Dit is een architecturale tekening die laat zien welke elementen van logo tot contactformulier, waar hun plek gaan krijgen. Dit alles samen met een planning die laat zien wat onze klant van ons en wij van onze klant verwachten.

Ontwerp

Ontwerp

Voor de ontwerpfase nemen we de wireframes van de website welke gevormd zijn in de planningsfase als basis en wordt de complete website volgens de hoogste standaarden vormgegeven. Dit traject delen we op in subfasen om op deze manier onze klant zo nauw mogelijk te kunnen betrekken en vanuit gezamenlijke ondervinding het ontwerpproces tijdens het traject te kunnen optimaliseren voor alleen het allerbeste resultaat.

Realisatie

Realisatie

Nadat vanuit de ontwerpfase compleet duidelijk is hoe elke pagina er precies uit zal gaan zien, starten we met de realisatiefase. Dit betekent dat de website en al zijn functionaliteit wordt gebouwd tot een operationeel platform. Dit platform wordt zo gebouwd en ingericht dat de uiteindelijke gebruiker met het grootste gemak alle inhoud van de website kan aanpassen, toevoegen en verwijderen.

Champagne

Champagne

Nadat de website volledig functioneel en gevuld is met alle aangeleverde content nodigen we onze klant uit voor een workshop. Hierin presenteren we het op gemaakte systeem achter de website uit en gaat de website live. Vanaf dat moment is hij toegankelijk voor de rest van de wereld. Om deze officiële geboorte te vieren toasten we maar wat graag samen het glas met de champagne.

Evaluatie

Evaluatie

Wanneer de website enkele weken actief online draait nodigen we onze klant uit om samen de eerste fase te evalueren. We reflecteren hierbij de wensen en doelen zoals deze tijdens de start van het project zijn bepaald en vormen een optimalisatieplan met nieuwe targets en doelen. Ook bepalen we samen het optimale onderhoudsplan zodat kwaliteit en performance door de jaren heen kunnen worden gewaarborgd.