Van der Heijden

Projecten op de website en touch screen informatiezuil

Van der Heijden

Houthandel Van der Heijden is al meer dan 25 jaar vanuit Heesch actief voor particulieren, hoveniers, aannemers en bedrijven als dé houthandel uit Brabant. Zij ontwerpen, maken en plaatsen maatwerk tuinproducten zoals de mooiste tuinhuizen, luxe overkappingen en maatwerk speeltoestellen.

In samenwerking met Easy Internet Marketing uit Den Bosch hebben we hun complete online presentatie op de schop genomen en vanaf onderaan opnieuw opgebouwd. Door middel van een sitemap hebben we eerst een compleet overzicht van alle pagina's opgesteld en navigatiestructuur opgesteld. Daarna is iedere pagina uit deze sitemap uitgewerkt tot een wireframe, een architecturale tekening welke laat zien welk element in welke grootte op de pagina aanwezig zal zijn.

Als volgende stap zijn we alle pagina's gaan vormgeven in lijn met de bestaande huisstijl van Houthandel Van der Heijden. De achterzijde van het maatwerk platform hebben we zo ingericht dat de medewerkers van Houthandel van der Heijden op eenvoudige wijze content kunnen toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Van der Heijden Van der Heijden Van der Heijden Van der Heijden Van der Heijden Van der Heijden