Radboud UMC

Informatie management platform

Radboud UMC

Het onderzoeksinstituut voor Oncologie is een van de zes onderzoeksinstituten binnen het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen. Het instituut voor oncologie versterkt en co├Ârdineert onderzoek in de klinische oncologie en de oncologie-gerelateerde onderwerpen, voortbouwend op de lange traditie van multidisciplinaire samenwerking en de sterke reputatie van bestaande onderzoeksgroepen.

Het instituut liep tegen het probleem aan dat binnen hun bestaande website zij veel taken dubbel of vaker moesten uitvoeren om het systeem op alle vlakken actueel te houden. Wanneer bijvoorbeeld een nieuwe publicatie werdt toevoegd werd dit daarna handmatig nogmaals bij de desbetreffende profressor te gebeuren.

Vormkracht10 heeft voor het instuut een platform op maat ontworpen en gerealisseerd waarin alle onderdelen met elkaar zijn gekoppeld. Hierdoor wordt alle nieuwe content die wordt toegevoegd automatisch gekoppeld met zijn zijn auteurs en worden nieuwsberichten automatisch opgesteld en geplaatst. Hierdoor bespaart het instituut veel tijd en ergernis om hun complexe databank actueel en overzichtelijk te houden.

Radboud UMC Radboud UMC Radboud UMC