Coef Concept Store

Store & video impression

Coef Concept Store

COEF is zonder twijfel een van de hipste winkels van Nijmegen en omstreken. Een uniek concept van een trendy kapsalon in combinatie met een moderne store waar alleen de hipste sneakers en kekste trends gelimiteerd worden aangeboden voor de echte liefhebber.

Het primaire doel van de website van COEF is branding. De producten worden niet online verkocht maar bezoekers dienen de winkel online te beleven om gecharmeerd te worden en langs te komen om te verdrinken in de stijl en exclusiviteit van COEF. Dit hebben we gerealiseerd door het visuele beeld het beste podium te geven. De tekstuele content is hierbij ondergeschikt aan het visuele. In samenwerking met Kraftstoff hebben we een video impression gerealiseerd die binnen één minuut krachtig en teasend de impressie vertaal naar bewegend beeld. Door het toegepaste parallax effect creëren video en fotografie een visuele gelaagdheid binnen de website die beleving een nieuwe dementie geeft.

Samen met team van COEF hebben we hun complete website opnieuw ontworpen en gebouwd als een multidisciplinair platform waarbij alle social media kanalen zijn geïntegreerd in het op maat gemaakte achterliggende framework. Hierdoor is het team van COEF in staat om alle content die wordt toegevoegd direct op het moment van live gaan op de website te verspreiden op de verschillende social media kanalen waar COEF actief is. Daarnaast ontwerpen en realiseren we voor COEF alles wat met media te maken heeft, zowel online als offline. Van de Facebook acties tot raambelettering komen met trots uit onze Macs.

Coef Concept Store Coef Concept Store Coef Concept Store Coef Concept Store Coef Concept Store Coef Concept Store Coef Concept Store Coef Concept Store Coef Concept Store